Saturday, October 03, 2015

Take Your Time

I Don't Know If You're Looking At Me Or Not. You Probably Smile Like All The Time. And I Don't Mean To Bother You But I Just Couldn't Walk By And Not Say "Hi".

And I Know Your Name. Cause Everybody Here Knows Your Name. And You're Not Looking For Anything Right Now. So I Don't Wanna Come On Strong. Don't Get Me Wrong.

Your Eyes Are So Intimidating. My Heart Is Pounding Girl. Its Just A Conversation. No, Girl I'm Not Wasted. You Don't Know Me. I Don't Know You But I Want To.

I Don't Wanna Steal Your Freedom. I Don't Wanna Change Your Mind. I Don't Have To Make You Love Me. I Just Want To Take Your Time. I Don't Wanna Wreck Your Friday. I Ain't Gonna Waste My Lines. I Don't Have To Take Your Heart. I Just Wanna Take Your Time.

And I Know It Starts With "Hello". And The Next Thing You Know You're Trying To Be Nice. And Some Guys Getting Too Close. Trying To Pick You Up. Trying To Get You Drunk.

And I'm Sure One Of Your Friends Is About To Come Over Here. Cause She's Supposed To Save You From Random Guys. That Talk Too Much And Wanna Stay Too Long. Its The Same Old Song And Dance But I Think You Know It Well. You've Could Rolled Your Eyes. Told Me To Go To Hell. Could've Walked Away. But You're Still Here. And I'm Still Here Come On Let's See Where It Goes.

I Don't Wanna Steal Your Freedom. I Don't Wanna Change Your Mind. I Don't Have To Make You Love Me. I Just Want To Take Your Time. I Don't Wanna Meet Your Mother. We Don't Have To Cross That Line. I Don't Wanna Steal Your Covers. I Just Wanna Take Your Time.

I Don't Wanna Go Home With You. I Just Wanna Be Alone With You. 

I Don't Wanna Steal Your Freedom. I Don't Wanna Change Your Mind. I Don't Have To Make You Love Me. I Just Want To Take Your Time. I Don't Wanna Blow Your Phone Up. I Just Wanna Blow Your Mind. I Don't Have To Take Your Heart. I Just Wanna Take Your Time.

No I Ain't Gonna Call You Baby. And I Ain't Gonna Call You Mine. I Don't Have To Take Your Heart. I Just Wanna Take Your Time. 

Til My Next Post.. Take Care Everyone!


"If Only I Can Write Songs Like This Haha"

No comments: